AdBlue: belangrijke zaken om te weten
juli 17, 2021
AdBlue: belangrijke zaken om te weten
juli 17, 2021
Alles tonen

Onze diensten

Wij bieden meer dan alleen chiptuning, ondanks onze naam. Chiptuning is echter wel onze hoofdactiviteit. Naast chiptuning kunnen wij verschillende andere softwarematige aanpassingen aan je auto uitvoeren, zoals het permanent uitschakelen van AdBlue-systeem, EGR-klep of NOx-sensor, of het uitschakelen van een start/stop-systeem.

Auto motor diagnose

Je kunt bij ons terecht voor een uitgebreide diagnose als het motormanagement lampje brandt of als je auto niet goed rijdt. We kijken verder dan onze neus lang is om het probleem op te lossen en zullen altijd de prijsopgaaf met de klant bespreken voordat we iets doen.

Vermogensrun op dyno testbank

We voeren ook vermogenstests uit, zelfs als de auto niet bij ons is getuned, bijvoorbeeld als de klant het vermogen wil weten vanwege een hoge kilometerstand of als er twijfels zijn over de vermogenstoename na een tuning elders. 

DSG tuning

Ten slotte kunnen we de TCU softwarematig aanpassen voor een aantal merken en modellen, zoals DSG. We kunnen schakelmomenten, koppelbegrenzing of de snelheid van het schakelen aanpassen volgens de wensen van de klant. Kijk op onze dienstenpagina om te ontdekken wat onze service is.

Comments are closed.