Testbank

Een vermogenstest of vermogensrun voeren we uit met onze Dynostar testbank

Dynostar testbank

Een vermogenstest doen we op onze Dynostar testbank, hier kunnen we exact meten hoeveel vermogen een auto heeft voor en na een tuning. Daarnaast kunnen we ook een storingsdiagnose uitvoeren.

Back-up van fabrieksinstellingen

Bij het chiptunen van een auto zetten we eerst de auto op de testbank om het origineel vermogen te meten, vervolgens lezen we de auto uit en optimaliseren we de software naar wens. We slaan altijd de originele software op zodat we ook altijd weer terug kunnen naar de oorspronkelijke instellingen. Na het aanpassen van de software meten we de resultaten weer op onze testbank. Hiervan krijg je na afloop een meetrapport.

De testbank ondersteunt zowel 2 als 4-wiel aangedreven auto's en kan tot 1340 PK en 350 Km/h meten.

Veel gestelde vragen

1Wat kost een vermogenstest?
Een vermogenstest kost €100,- incl. BTW.
2Is een vermogenstest nodig bij chiptuning?
Voor het chiptunen van elke auto is een proefrit of vermogenstest op onze testbank nodig voordat we de ECU (Electronic Control Unit) kunnen "chiptunen". Dit kan tijdens een proefrit op de openbare weg maar voor het beste resultaat is een vermogenstest op onze testbank beter. Ook krijg je bij elke vermogenstest een meet rapport.
3Kan ik meekijken tijdens de vermogenstest(en)?
Dat kan! We adviseren je wel om gebruik te maken van gehoorbescherming.
4Is het aan te raden om gebruik te maken van de testbank en waarom?
Dit is zeker aan te raden. Jij als klant hebt dan zwart op wit wat de resultaten zijn. Voor ons werkt het prettiger want wat wij daar simuleren is op de normale weg risicovol. Denk bijvoorbeeld aan het oplopen van boetes.