Chiptuning BMW

Voor Chiptuning van je BMW ben je bij Chiptuning Noord in Kollum (Friesland) aan het juiste adres. Eigenaar Johnny van der Bij helpt al jarenlang BMW bezitters met chiptuning. De laatste jaren is het bedrijf snel gegroeid en heeft het een goede reputatie opgebouwd met vele tevreden klanten uit Friesland, Groningen en (ver) daarbuiten.

Neem een kijkje bij wat klanten zeggen om de ervaringen te lezen en neem gerust contact op. Wij bespreken graag de mogelijkheden voor jouw BMW.

Chiptuningnoord in Kollum

BMW chiptuning voor BMW 320d, BMW M6, BMW X en BMW 116i

BMW oftewel de Bayerische Motoren Werke, is sinds 1928 succesvol actief als autoproducent. Vanaf 1933 produceert BMW daadwerkelijk eigen modellen en richt zich hierbij op het krachtigere en sportieve segment. Inmiddels heeft BMW ook Mini en Rolls Royce onder zijn hoede en is het uitermate succesvol als autofabrikant met een groot marktaandeel.

De moderne BMW’s bezitten een Electronic Control Unit (ECU) voor het motormanagement en daardoor geschikt voor chiptuning. Wij chiptunen dan ook regelmatig BMW’s. In de module hierboven zie je een actueel overzicht van de uitvoeringen die wij kunnen tunen. Staat je uitvoering BMW er niet tussen? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden, wellicht kunnen we toch iets voor je betekenen! Kijk voor een impressie van onze aanpak, deze video over chiptuning van een BMW M4.

BMW X4

BMW chiptuning specialist – volledig naar wens

Met onze chiptuning verbeteren wij de instellingen van je motor. Wanneer je BMW uit de fabriek komt, kan er vaak, mede door van elkaar afwijkende Europese regelgeving, nog het een en ander worden verbeterd aan de afstelling. Dit doen wij door de software aan te passen. Een vermogensrun bepaalt hierbij nauwkeurig de staat van je motor. Eventuele gebreken en slijtage van de motor zien wij meteen. Daarna passen wij onze aanpak hierop aan. Wil je volledig inzicht in onze bewezen werkwijze? Kijk dan op de pagina het chiptuning traject.

Wij chiptunen BMW voor een scherpe prijs. In de praktijk hangen de kosten onder andere af van de wensen die je hebt en de uitvoering die je laat chiptunen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!