Chiptuning BMW

U bent voor Chiptuning van uw BMW bij Chiptuningnoord in Kollum (Friesland) aan het juiste adres. Johnny van der Bij helpt al jarenlang BMW bezitters met chiptuning. De laatste jaren is het bedrijf snel gegroeid en heeft het een goede reputatie opgebouwd met vele tevreden klanten uit Friesland, Groningen en (ver) daarbuiten.

Neem een kijkje bij wat klanten zeggen om de ervaringen te lezen en neem gerust contact op. Wij bespreken met u graag de chiptuning mogelijkheden.

BMW chiptuning voor onder andere BMW 320d, BMW M6, BMW X en BMW 116i

Wij chiptunen vele typen BMW's. In de module hierboven ziet u een actueel overzicht van de uitvoeringen die wij kunnen tunen. Staat uw uitvoering BMW er niet tussen? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden, wellicht kunnen we toch iets voor u betekenen.

Onze aanpak en onze scherpe prijs

Met onze chiptuning verbeteren wij de instellingen van uw motor. Wanneer uw BMW uit de fabriek komt, kan er vaak, mede door Europese regelgeving, nog het een en ander worden verbeterd aan de afstelling. Dit doen wij door de software aan te passen. Een vermogensrun bepaalt hierbij nauwkeurig de staat van uw motor. Eventuele gebreken en slijtage van de motor zien wij meteen. Daarna passen wij onze aanpak hierop aan. Wilt u volledig inzicht in onze bewezen werkwijze? Kijk dan op de pagina het chiptuning traject.

Wij chiptunen BMW voor een scherpe prijs. In de praktijk hangen de kosten onder andere af van de wensen die u heeft en de uitvoering die u laat chiptunen.