Over Chiptuning Noord

Bij ChiptuningNoord geloven we in de kracht van passie en vakmanschap. Wat begon als een eenvoudige hobby voor eigenaar Johnny, is uitgegroeid tot een vooraanstaand bedrijf in de wereld van chiptuning in Nederland.

Johnny, een gedreven autoliefhebber en technicus, vond zijn roeping in het verbeteren van de prestaties van voertuigen. Met een diepgaande kennis van motoren en een onstilbare honger naar innovatie, begon hij zijn reis in de wereld van chiptuning. Zijn toewijding en expertise werden snel erkend door autoliefhebbers en professionals in de branche, waardoor ChiptuningNoord al snel een gevestigde naam werd.

Wat ChiptuningNoord onderscheidt is niet alleen technische vaardigheid, maar ook toewijding aan klanttevredenheid. Johnny streeft ernaar om elke klant een gepersonaliseerde service te bieden die voldoet aan hun specifieke behoeften en verwachtingen. Of u nu op zoek bent naar meer vermogen, betere brandstofefficiëntie of gewoon een verbeterde rijervaring, Johnny staat klaar om u te helpen uw doelen te bereiken.

Chiptuningnoord gaat verder dan alleen het leveren van uitstekende resultaten. CTN gelooft in transparantie en open communicatie. Voordat er aan een project begonnen wordt, zrogt Johnny ervoor dat onze klanten volledig op de hoogte zijn van wat ze kunnen verwachten, inclusief de voordelen, risico’s en kosten. Het doel is om niet alleen uw auto te optimaliseren, maar ook om u gemoedsrust en vertrouwen te geven in het proces.

Of u nu een gepassioneerde autoliefhebber bent of gewoon iemand die op zoek is naar een betere rijervaring, bij ChiptuningNoord bent u aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw rijervaring kunnen verbeteren.

Welkom bij ChiptuningNoord – waar passie en prestatie samenkomen.

Vermogensbank

Dit is dan toch wel ons juweeltje! Op deze vemogenstestbank kunnen wij meten tot maar liefst 1340PK en tot een snelheid van 350 km/u! Zowel 2- als 4-wiel aangedreven wagens.

Kantoor

Wij hebben de beschikking over een ruim kantoor waar wij allerlei werkzaamheden uitvoeren. Van het schrijven van software tot het bijhouden van onze social media!

Toilet

Tijdens het wachten kunt u uiteraard ook gebruik maken van ons prettige toilet!

Werkplaats

In onze ruime werkplaats gebeurt het grootste deel van ons werk. Hier voeren we diagnoses uit en lezen/schrijven we de software.

Wachtruimte

Wij hebben een ruime wachtruimte waar u kunt wachten, terwijl wij met uw wagen bezig zijn. Tevens heeft u een mooi uitzicht op onze werkplaats en onze testbank! Natuurlijk is er ook koffie/thee/fris beschikbaar!

WiFi

Het is begrijpelijk dat u tijdens het wachten wat entertainment nodig heeft of andere zaken wilt kunnen regelen. Geen probleem! U kunt gebruik maken van gratis WiFi!