Chiptuning Kia

Bent u op zoek naar meer rijplezier en betere prestaties voor uw Kia? Dan bent u bij Chiptuning Noord aan het juiste adres. Als auto-expert en eigenaar van het bedrijf heeft Johnny van der Bij jarenlange ervaring in het optimaliseren van de motorprestaties van verschillende Kia-modellen, waaronder de Sportage, Ceed, Pikanto en Niro.

Chiptuning is een techniek waarbij de software van de motor wordt aangepast, waardoor het vermogen en het koppel van de auto worden verhoogd. Dit zorgt niet alleen voor meer rijplezier, maar ook voor een hogere efficiëntie en een lager brandstofverbruik.

Neem een kijkje op de pagina met onze klantervaringen om meer over onze werkwijze te weten te komen.

Chiptuningnoord in Kollum

Chiptuning voor Kia – De Sportage, Ceed, Pikanto en Niro

Bij Chiptuning Noord wordt elke Kia op maat getuned, waarbij rekening wordt gehouden met de specifieke eigenschappen van de motor. Hierdoor kan het vermogen van de Sportage bijvoorbeeld worden verhoogd van 177 naar 215 pk, terwijl het koppel stijgt van 353 naar 420 Nm. Ook de Ceed, Pikanto en Niro kunnen rekenen op aanzienlijke vermogenswinsten, waardoor de rijprestaties aanzienlijk worden verbeterd.

Naast de prestatievoordelen van chiptuning, kan het ook helpen bij het verbeteren van de duurzaamheid van uw Kia. Door de motor efficiënter te laten werken, wordt de uitstoot van schadelijke stoffen verminderd en wordt het brandstofverbruik verlaagd. Dit betekent dat u niet alleen meer rijplezier heeft, maar ook een positieve bijdrage levert aan het milieu.

Bij Chiptuning Noord wordt uitsluitend gewerkt met de nieuwste technieken en hoogwaardige materialen, zodat u verzekerd bent van de beste kwaliteit en service. Daarnaast krijgt u altijd garantie op de uitgevoerde werkzaamheden en kunt u rekenen op professioneel advies en ondersteuning.