• Hille Wagenaar
  Ik vind Chiptuningnoord de beste van Nederland en de provincie Friesland omdat ik zeker weet dat dit het beste tuning bedrijf is van Friesland. Echter een aanrader voor de tuning van je auto. Ruime kennis en ervaring  van elk merk auto, prima service en garantie. Monteurs van vakgarage's adviseren  CTN Kollum. Hille Wagenaar Kollumerzwaag.
  Hille Wagenaar
  Ford Fiesta tdci
 • Renault Captur 1.2 tce 115pk
  Zeer tevreden over Chip Tuning Noord. Wat even een vrijdagmiddag klusje had moeten worden, bleek toch iets ingewikkelder te zijn dan gedacht. De aansturing van de Captur blijkt via een Megane kastje te zijn. Maar Johnny en Marten stopten niet eerder dan dat ze dit uitgezocht hadden.Vakwerk en deskundig hebben ze de klus klaar gekregen. De service is super. Keurig nette garage. Ook zeer tevreden over het 'nieuwe' rijgedrag van de Captur.
  Renault Captur 1.2 tce 115pk
  Emko Bandringa
 • NIssan Qashqai 1.2 digi-t
  Mijn ervaring is super de chiptuning heeft op geleverd dat ik van 127 naar 157 pk ben gegaan de motor loopt rustig en is heel pittig ja dit is een aanrader voor iedereen de mannen hebben veel ervaring en doen hun werk volgens afspraak de koffie stond klaar en ik ben heel tevreden naar huis gegaan bedankt mannen van C.T.N.
  NIssan Qashqai 1.2 digi-t
  Theun
 • VW Transporter 2.5 tdi 102pk
  heb bij john een ecu ingeleverd die al bewerkt was, deze ecu gebruik ik naast de originele ecu. de wens was een vlotte bus zonder zwarte rook. deze heeft john bewerkt en heb ik 2 dagen later weer opgehaald . ben inmiddels weer een paar duizend kilometer verder en de auto rijdt zoals ik het graag wilde hebben . ik heb nu een vlotte bus zonder zwarte rook. en als ik gas geef gebeurt er ook wat. deze man verstaat zijn vak. dik tevreden.
  VW Transporter 2.5 tdi 102pk
  Ronald Blom
 • Bmw 520D
  Super werk afgeleverd, de motor klinkt een stuk rustiger, en heeft een flink hoger koppel. Vakwerk!!
  Bmw 520D
  Ronald Kloosterman
 • Nissan Juke Nismo 1.6turbo 200pk
  Geweldig! Vanaf het eerste contact een goed gevoel gehad bij CTN. Prettige communicatie, er wordt open gestaan voor vragen en wensen. De betrokkenheid om het maximale te leveren aan de klant, siert CTN. De behaalde winst van de tuning kreeg zelfs beide de mannen van CTN een lach op het gezicht na de testrit. Ik kan overigens niet ontkennen dat ik na mijn eerste test dit ook had! Nismo-waardig resultaat:-) Mannen, bedankt!
  Nissan Juke Nismo 1.6turbo 200pk
  Maarten Mulder
 • Fiat Ducato 2.8jtd
  Motor heeft na tunen 50 Nm meer koppel en dat is goed te merken. Vooral het oppakken tussen 4e en 5e versnelling is stukken verbeterd. Motor reageert ook stukken vlotter op gaspedaal. Conclusie is dat ze bij CTN goed hun vak verstaan.
  Fiat Ducato 2.8jtd
  Theo
 • Vw Tiguan 2.0tdi 110pk
  Zeer positief over de benadering, behandeling en aflevering. Fijne pk's er bij gekregen en je voelt de verbeteringen. Motor loopt rustiger en de trekkracht is veel fijner. Ik ga geen groot verhaal schrijven.......ik denk dat je eigen ervaring veel meer zegt. Dus voor tuning op naar Kollum, Chiptuningnoord.. Johnny, hartelijk dank.
  Vw Tiguan 2.0tdi 110pk
  Piet douma
 • bmw f20 1600 CC Twin Turbo
  Ik heb mijn auto laten chiptunen bij CTN en ben zeer tevreden met het resultaat, van 102 PK naar 205 PK! Wat een verschil en zeker merkbaar. Ook het verbruik is merkbaar naar beneden gegaan en de auto reageerd zoveel beter. Ben zeer tevreden met de klantvriendelijkheid en de expertise van CTN. Een aanrader!
  bmw f20 1600 CC Twin Turbo
  Jesten
 • Sven
  Het rijgedrag van de auto is veel rustiger geworden, het gaspedaal is responsiever en de overbrenging van vermogen naar de weg is veel vloeiender geworden. Als ik wil doortrekken dan ‘gaat’ de auto ook… Op de rit van thuis naar Utrecht lijkt het gemiddelde verbruik inderdaad gezakt te zijn. Stationair verbruik is van 0.8 naar 0.5 gegaan en deze is veel constanter geworden. Verbruik bij 130 km/u in 5de versnelling lag altijd tussen 6.4 4n 6.9 op vlakke weg, die blijft nu tussen de 5,8 en 6,4. Wat mij betreft is de eerste indruk dus dat hij zuiniger is geworden. Overigens gebruik ik de cruisecontrol op de lange stukken.
  Sven
  Fiesta 1.6 tdci 2012
 • Ford Focus tdci
  a veel problemen te hebben gehad met het motormanagement is het probleem vakkundig opgelost.
  Ford Focus tdci
  Johan de Jong
 • Erik
  Hier op aanraden van een kennis mijn XF laten chippen. De auto was standaard redelijk vlot, maar ik vond het vermogen niet overhouden. Na het chippen een wereld van verschil. Pakt in het gehele toeren bereik beter op en zowel een koppel als een vermogenswinst van rond de 15%. Verder op alle technische vragen een kundig antwoord gekregen. Zeker een aanrader!
  Erik
  Jaguar XF 2.7 hdi 207pk automaat
 • Jac
  Ik ben naar Johnny gegaan wegens z,n goede recenties op het internet. Ik vond mijn auto " bokkerig " rijden en slecht reageren op het gaspedaal. Tevens wou ik wat meer trekkracht zodat het inhalen wat flotter ging. Dit alles heeft Johnny opgelost en middels de uitdraai op de testbank werd dit ook bewezen. Ik ben nu weer helemaal in mijn nopjes met de auto ( hij rijdt subliem ). Ik kan volmondig beamen dat dit een vakman met uitermate kennis op het gebied van tunen is. Johnny nog harstikke bedankt en ik vind dat jij onder dit spreekwoord valt: Eagles fly alone, Sparrows fly in bussches!
  Jac
  Nissan Qashqai 1.2 Digi-t
 • Peter
  Mercedes 320 cdi onderhanden genomen. Ik kan dit adres aan iedereen aanraden voor hun tuning !
  Peter
  e320cdi
 • Erwin
  N.a.v. eerdere review dan nu het verbruik; met de koude dagen en inmiddels 2500 km verder een verbruik van 1 op 18.5 (5.4l/100km) werkelijk verbruik (a.d.h.v. tanken gemeten) mijn rijstijl is gelijk gebleven, over het algemeen rustig, maar af en toe ook prettig om op de snelweg even snel te accelereren...dit gaat na de tuning mooi vlot...ben geen strepentrekker bij de stoplichten, moet je sowieso niet doen bij een diesel vind ik...maar op de snelweg komt de auto zeer goed mee...gechipt van 110pk naar 135pk...motor loopt mooi, pakt soepel op, het verbruik is zeer goed te noemen, zeker bij een behoorlijk zware auto...na een maand en 2500 km dus zeer tevreden...
  Erwin
  Renault Laguna 1.5 dci
 • Erwin
  Mijn Laguna laten tunen van 110 naar 135 Pk, de auto pakt een stuk beter op, direct te merken bij optrekken, volgens de boordcomputer een stuk zuiniger, ben benieuwd naar het werkelijke verbruik straks bij de pomp...ben zeer tevreden, auto rijdt een stuk soepeler...
  Erwin
  Laguna 1.5 dci 110pk 2010
 • Jordi
  Top service en voor een goeie prijs. Ik heb de auto laten tunen en de egr klep laten uitschakelen. Ik heb echt mooie waardes gekregen de auto heeft nu 145,5 Pk en veel meer koppel. Johnny neemt echt de tijd om je auto zo goed mogelijk af te stellen en dat is prettig.  Ik heb ervaring met een grote naam van de tuningwereld, maar deze is niets minder. Je ziet gewoon aan alles dat hij er veel passie en kennis van heeft. Ik kom hier zeker weer met mijn volgende auto. Johnny bedankt voor de mooie waardes, de auto rijdt echt als een zonnetje.
  Jordi
  Vw Golf 7 1.6 tdi 110pk
 • Henk Eisses
  In 1 woord: Fantastisch! Compleet andere rijervaring. Het is net of er een ander blok in ligt. Voorheen een 2.0 D gehad, dit komt er zeker bij in de buurt! Meer kracht "onderin" (koppel) en meer pk's. Stuk fijner rijden. Ook het optrekken gaat een stuk soepeler. Het "inhouden" wat de motor deed is compleet verdwenen. De auto wordt voor aflevering (je kan er op wachten wanneer je de tijd hebt) goed getest. Ook zelf een proefritje maken voordat alles in orde wordt bevonden. Verder kan je ten alle tijden  terug komen wanneer de auto een software update heeft gehad bij de dealer, hierdoor kan het nodig zijn dat de software opnieuw erop gezet moet worden. Dit doen ze dan geheel gratis. Voor nu aan te bevelen, top bedrijf! In de wachttijd kon ik in de kantine rustig aan het werk op de laptop onder het genot van een bakkie koffie. Complimenten aan chiptuningnoord Kollum!! Groet, Henk
  Henk Eisses
  Volvo V50 1.6D D2 115pk 2012
 • Ron Brouwer
  Vandaag bij chiptuningnoord geweest met mijn clio 1.5dci. Zou standaard 88pk en 200Nm moeten hebben. Na de 1e testbankrun bleek hij al 102pk en 227Nm te hebben. Nu na het tunen 120 pk en 288Nm. Hij rijdt een stuk lekkerder nu veel meer punch van onderuit. Aanrader is de testbankrun erbij te nemen zodat je voor en na de tijd weet wat de cijfers zijn. Verder voor €25,00 extra ook de egr eruit geschreven. Ik ben zeer tevreden.
  Ron Brouwer
  Renault Clio 1.5 dci 88pk 2011
 • Veldhuizen
  Nu ook mijn 2e bmw uit 2014 laten doen door C.T..N van 180pk naar 260pk. In een woord geweldig. Wat een verschil
  Veldhuizen
  F10 520I 184PK 2013
 • S.F. Boersma
  Heb vorig jaar mijn Skoda Octavia 1.6 TDI laten chippen en had daarna al goede ervaringen, veel zuiniger en natuurlijk meer power. Ben in juni met de caravan op vakantie geweest en had de caravan dus voor het eerst achter de auto, ik kan niet anders dan zeggen dat ik erg onder de indruk ben van de auto. Merkte bijna niet dat de caravan er achter hing. Ben naar de Veluwe geweest en en merkte gelijk dat de auto zelfs met caravan er achter zuiniger was en even goed nog power genoeg over had. Perfect, maar ja 35 pk meer dat moet je ook merken natuurlijk. Van 105 naar 140 pk en van 250 Nm naar 310 Nm, dus extra trekkracht voor de caravan. Ga dit jaar nog naar Luxemburg op vakantie, dus meer klimmen met de auto + caravan. Zie er niet meer tegen op om die kant op te gaan. Ben helemaal tevreden, geweldig.
  S.F. Boersma
  Skoda Octavia 1.6 tdi
 • Thomas
  Zeer professioneel bedrijf, John is eerlijk en zeer vakkundig in wat hij doet. Bij mij uitgezet Lichthoek, Start/stop systeem en Egr tevens is hij gechipt.   Mijn 508 is nu snel en rijd super tegen nette prijs Bedankt!
  Thomas
  Peugeot 508 1.6 ehdi 112pk
 • Wybe Jan Schievink
  Weet van aanpakken ook als er wat aan de hand is met de auto ik had maar 165pk door de goede informatie en klant vriendelijke serves heeft me auto nu 238pk wat een verschil. bedankt chiptuningnoord!
  Wybe Jan Schievink
  Vw Golf 5 2.0 tfsi 200pk
 • Paul Snip
  Zeer tevreden. De irritante gaspedaalrespons is keurig gecorrigeerd. De auto is nu normaal in de file te rijden. De EGR heb ik softwarematig dicht laten zetten. En het roetfilter uitgeprogrammeerd. Het leeghalen van het filter heb ik zelf gedaan. De bus was al niet langzaam maar heeft nu vleugels gekregen. Het afbouwen van het vermogen boven de 3000 toeren is verdwenen en de bus trekt in een streep door naar de 180 kilometer per uur (en meer).
  Paul Snip
  Citroen Jumpy 3.0 hdi 156pk
 • S.F. Boersma
  Heb nu ruim 2 weken geleden mijn auto laten chippen en het 1ste wat direct opvalt is dat hij sneller optrekt, maar daarnaast ook nog een stuk zuiniger is geworden. Van 105 pk en 250 Nm, naar 140 pk en 310 Nm, een duidelijk voelbaar verschil. Perfect. Heb nog geen ervaring met mijn caravan erachter, maar daar is de tijd van het jaar ook voor. Ga volgend jaar weer met de caravan weg en dan zal ook het verschil duidelijk te merken zijn. Mijn broer had ook al belangstelling, dus wellicht dat ook hij over een aantal maanden zijn 'nieuwe' auto laat chippen.
  S.F. Boersma
  Skoda Octavia 1.6 tdi 105pk
 • Sjonnie Bleeker
  Het is nu twee weken geleden dat mijn auto is getund is en ik ben zeer tevreden. Niet alleen is hij sterker bij optrekken hij is ook veel stiller en op de langere afstanden Dit hadden ik jaren eerder moeten doen
  Sjonnie Bleeker
  vito 111 cdi 109pk
 • Huiberts
  Onze auto laten chippen bij CTN. Motor is soepeler sneller en zuiniger geworden. Goede service en vakmanschap . Bedankt, Ben en Sietske.
  Huiberts
  seat ibiza 101pk 1.9 tdi pd
 • Veldhuizen
  Naar goede recensie hier gelezen te hebben toch maar de stap gezet om mijn bmw 320i met 170pk te chippen. En echt het is een wereld van verschil, ik heb nu 230 pk. bedankt voor de goede service en het is zeker een aanrader. Ps ben ook even in Duitsland geweest en 258 kph
  Veldhuizen
  bmw f30 320i 170pk 2013
 • Melle
  Na een uitmuntende ervaring met het chiptunen van mijn eerste Opel Vivaro 2,5 CDTi heb ik voor mijn tweede Opel Vivaro met de zelfde eigenschappen een chiptuning laten doen bij het zelfde bedrijf. Net als de eerste chiptuning is ook de tweede chiptuning vlekkeloos verlopen en zijn de rijeigenschappen(vele malen sterker) en dieselverbruik(zuiniger) enorm verbeterd. Kortom een bedrijf die zijn afspraken nakomt en doet waar hij voor staat.
  Melle
 • Ydo de Vries
  De tuning is super gelukt ik ben zeer tevreden. De t5 is er een stuk sneller geworden en heeft meer kracht onderin. Nog bedankt voor de goed service. Aanrader!!!
  Ydo de Vries
 • Jordy v/d Veen
  ik kom wel vaker bij johnny voor xenon enzo en hij heeft altijd goed spul en de chiptuning natuurlijk dus ook nu heb ik mijn ibiza 6k tdi er laten chippen en het bevalt supper goed. hij rijd mooi soepel zoals hij orgineel ook deed alleen gaat hij nu sneller en je voelt het koppel veel beter. de toerenverloop is gewoon goed zoals het hoort en het verbruik veranderd ook niks als je normaal blijft rijden. dus egt een aanrader voor goedkoop en goed chippen ga je naar chiptuningnoord goede service.
  Jordy v/d Veen
 • Alex Boelens
  Met inmiddels alweer mijn derde auto bij Chiptuningnoord geweest. 3x voor xenon en 1x voor chiptuning. Tot dusver altijd tot volle tevredenheid. 1x xenon gehad die na 3 maanden begon te knipperen. 1 belletje en het werd meteen omgeruild. Top service en top producten. Ik kom hier graag en kan het iedereen aanbevelen.
  Alex Boelens
 • Herman
  Ik ben voor de 2e keer bij Sjonny geweest. Eerst men seat Ibiza 6k van 100naar 130 gechipd en dat beviel super. Nu men golf 5 gechipd en weer zeer tevreden. Een aanrader dus.
  Herman
 • Dave Keur
  .....vandaag mijn MB E280 CDI laten tunen door chiptuningnoord......tsjongetsjonge tsjonge....ongelooflijk. Het is nu net een vliegtuig die gaat opstijgen......Zat op de terugweg naar huis met een grote smile achter het stuur! Van te voren toch wat sceptisch want er zijn zoveel tuning aanbieders dat je bijna door de bomen het bos niet meer ziet. Wat voor mij de doorslag gaf om bij chiptuningnoord langs te gaan was dat ik duidelijke uitleg kreeg en antwoord op al mijn vragen. Dit geeft mij het gevoel dat men weet waar men over praat. Aangekomen in Drogeham kennis maken en even een praatje. Voelde me gelijk op mijn gemak. Hierop werd de software uitgelezen en de motor werd gecontroleerd op foute mbv diagnose apparatuur. Ook werd er even een stukje mee gereden. Hierna werd de originele software "verwijderd", waarna de nieuwe software werd ingelezen. Ook hierna werd er weer een stuk mee gereden. Bij terugkomst mocht ik zelf even "proefrijden".....eerst even rustig door het dorp en buiten de bebouwde kom even het gas erop.....jeetjemina, het was al geen stakker, maar nu sleurt ie er toch aan...ongelooflijk.... Dit is nu de eerste dag, dus over het verbruik etc kan ik nog niets roepen, maar ik kan chiptuningnoord zeker aanraden.
  Dave Keur
 • Venema
  Heb al meerdere auto's door johnny laten chippen en altijd met goed resultaat,zeer goede software er word gewerkt met de nieuwste apparatuur.johnny verkoopt bijna nooit geen nee de klant is koning bij dit bedrijf,er is altijd aan mijn wensen voldaan. Ben zeer tevreden met de service dus zal ik met mijn volgende auto ook weer zekers te weten langs komen..
  Venema
 • Niek Sibma
  mijn t4 bus laten tunen bij johnny, wat een kracht, en pakt bij 1800 toeren al op, ja dit is zeker een aanrader. neem van mij aan dat je beter net iets meer kan betalen, hier word je tenminsten goed geholpen, en de mensen zijn prima, recht door zee, en zeker niet moeilijk. tot de volgende keer.
  Niek Sibma
 • Gjalt Huisman
  na goede ervaringen bij chiptuning-noord met het tunen van mijn 318d enkele jaren geleden heb ik nu onlangs mijn golf 5 tdi 105pk door jhonny laten tunen dit tot grote tevredenheid de auto is een stuk soepeler geworden en met name in de derde en vierde versnelling is de auto een stuk gretiger geworden. Bovendien heeft jhonny meteen ook mijn startprobleem bij warme motor softwarematig opgelost. Vorige week was ik met dit startprobleem nog bij de vw dealer en deze raadde mij een nieuwe startmotor aan. Nu was ik aanmerkelijk goedkoper uit en de auto start nu zowel met koude als warme motor perfect! Dus mijn dag kon niet meer stuk. een aanrader chiptuning noord!!
  Gjalt Huisman
 • Menno
  Ik heb mijn Lupo 3L 1.2 TDI hier laten tunen. Hij haalt er meer uit dan opgegeven! De moeite waard. Dit is echt heel nuttig bij deze auto's Ook heel handig dat Johnny samenwerkt met een echte Lupo 3L specialist Eldert-Jan. Heel handig alles bij elkaar zo'n volledige service.
  Menno
 • Harry
  Mijn Ford Focus 1.6 laten chiptunen bij Chiptuningnoord. Motor reageert beter op het gas en is merkbaar soepeler geworden. Voor een duidelijk lagere prijs krijg je hier hetzelfde resultaat in vergelijking met de grote chiptuning bedrijven. Aan te bevelen dus !
  Harry
 • Kees
  ik heb in 2008 met groot succesmijn golf 4 tdi 2002 100 pk standaart laten chippen door johnny dit met groot succes na 4 jaar heb ik nog geen storings en of kapote turbo of anders iets motorisch mee gemaakt en ook het vermogen winst is elke dag nog duidelijk merk baar ook het verbruik is door de chip gezakt, ik kan nu bij normaal gebruik 200 km meer op een volle tank rijden ik rij nu nog elke dag met tevredenheid in mn gechipte golf met 135 pk en ik zal in de toekomst ook cker terug keren om toekomstige auto s te laten chipopen bij johnnyproberen en merk het verschil ook u zal tevreden zijnik kom cker weer
  Kees
 • Auwert
  Ik heb nu ongeveer 3 maand geleden mijn auto laten chippen bij johnny, en hij heeft nu ongeveer 30 pk meer,(vw golf 5 1.9 TDI 77 kw 105pk) het scheelt aanmerkelijk in het koppel/trekkracht. En ik heb er xenon in laten zetten en dat voldoet mij goed aanmerkelijk meer zicht, ook dat heeft johnny er voor mij ingezet. voor tuning en goeie service is chiptuningnoord de oplossing.
  Auwert
 • Patrick
  Afgelopen week mijn caddy 1.9 TDI laten chiptunen bij Johnny. Hier wordt je vriendelijk benaderd en alles wordt je in detail uitgelegd. De chiptuning wordt netjes uitgevoerd waarbij niet TE veel uit de auto wordt gehaald en er dus geen gevaar bestaat voor de motor van je auto. Na afloop merk je de verhoogde koppel aanzienlijk, de snelheid is verhoogd en de motor loopt gewoon soepeler dan voor te tuning. Dit verneem je ook wanneer je lange tijd op een constante snelheid/toerental rijdt. Qua zuinigheid kan ik nog niks zeggen maar dit test ik wanneer ik de caddy weer vol tank. Goede en vriendelijke service Duidelijke uitleg zodat je weer waar je aan toe bent Je auto wordt netjes getuned met een heel duidelijk waarneembaar effect Goede nazorg Johnny ziet mij daar zeker weer terug
  Patrick
 • joerd Grolleman
  Afgelopen week is mijn GOLF IV 1.9 TDI (115 pk AJM) door Chiptuning Noord getuned. In het verleden heb ik bij verschillende bedrijven een tuning laten uitvoeren, tot nu toe bevalt mij dit adres het beste! Waarom? Duidelijke en goede afspraken! Prijs / kwaliteits verhouding is zeer goed! Proefrit met de auto om te kijken of het motormanagment systeem goed werkt. Wensen van de klant worden meegenomen in de Tuning. Chiptuning noord schrijft voor de VAG auto's zelf de tuning ipv de standaard tunings die geplaatst worden door het gros van de tuners. Voor vragen / problemen etc staan ze altijd klaar! Gezellig en goed adres om je auto te laten tunen. Wat mij vooral aanspreekt bij deze tuner is het feit dat de prijs / kwaliteit zo hoog ligt, je krijgt een tuning op maat zelf geschreven door de eigenaar in je auto, naar wens, vermogen vanaf? Rekening houden met vliegwiel? EGR dicht of open houden etc etc... Vele tuners rekenen hier al gauw tussen de 4 en 500 euro voor, en dat is bij dit bedrijf een stuk goedkoper. Binnenkort maken ze hier ook gebruik van een vermogensbank om de vermogens te meten! Met de tuning ben ik zeer te vreden en zal hier nog vele malen vaker komen.. Tevens voor uw Lupo 3
  joerd Grolleman
 • W. Bosscha
  Mijn Seat Leon 1.9 TDI Topsport op de testbank gehad en Xenon in laten bouwen. Auto uit laten lezen en conclusie bleek niet goed te zijn gechipt/getuned. Na uitvoerige en duidelijke uitleg besloten om nogmaals terug te keren en de auto opnieuw te laten chiptunen. Zeer behulpzame mensen, die elke vraag zeer goed en uitvoerig beantwoorden. Koffie ook aanwezig, dus alles prima in orde. Is een aanrader!
  W. Bosscha
 • Franke
  Eind maart mijn VW Golf 5 1.9TDI gechiptuned van 105 naar 135-140 pk en xenonverlichting laten inbouwen. Daarnaast is er een softwaretechnisch probleem met het warm starten van de motor verholpen. Hoewel ik geen ervaring heb met andere tuners is dit adres mij uitstekend bevallen. Mijn eerste indruk is dat Johnny de auto's op een zorgvuldige, economische en verantwoorde manier tuned. Gevoelsmatig is mijn auto zuiniger geworden, mits mijn sportieve rijstijl niet de overhand heeft. Tijdens een 2e afspraak is er xenonverlichting geinstalleerd. Hierbij heb ik na advies van Johnny gekozen voor de 5000K kleur, welke mij na een kleine week rijden uitstekend bevalt. Na een aantal dagen viel de linkerkant echter wel uit, maar is na een telefoontje nog dezelfde dag verholpen. Samengevat is mijn ervaring met Chiptuning Noord zeker positief! Een klantgericht bedrijf dat een eerlijk en kwalitatief goed product levert tegen een schappelijke prijs. Daarnaast boden ze wat betreft het probleem met mijn verlichting snel de oplossing. Ik kan dit adres zeer zeker aanraden voor mensen die overwegen hun auto te tunen. Ikzelf zal in de toekomst vaker terugkomen voor het uitvoeren van dergelijke werkzaamheden aan een nieuwe auto.
  Franke
 • Fong
  Vandaag langsgeweest voor het chippen van mijn VW Caddy 75 pk. Na het chippen merkbaar vermogenstoename. Goede en vriendelijke service!
  Fong
 • Danny
  Golf 4 tdi agr ik had probleem met warm starten van auto vervolgens afspraak gemaakt chiptunnig en warm start te verhelpen alles werd duidelijk uit gelegt wat ze gingen doen aan de auto . Het probleem is verholpen de auto rijdt soepeler zuiniger en genoeg trekkracht conclusie ik ben zeer goed te spreken over chiptunnig noord en bij volgende aankoop van nieuwe auto ga ik weer heen.
  Danny
 • Barry Hofstra
  Mijn BMW laten chippen door Ctn, erg tevreden over resultaat vakkundigheid en netheid van dit bedrijf...!!! Een echte aanrader..!!!!
  Barry Hofstra
 • Stevan Hoff
  Nadat ik eerder met goed resultaat door Johnny ben geholpen met een startprobleem van onze Golf Plus 1.9 TDI, kwam ik automatische weer bij Johnny uit toen ik op het punt stond onze huidige auto, een Passat, te laten tunen. Allereerst was en ben ik enorm tevreden over de manier van communicatie en de vrijblijvendheid waarmee continue gecommuniceerd is. In het begin had ik mijn twijfels bij het laten tunen van onze Volkswagen Passat 1.9 TDI 77KW. Ik had met name mijn twijfels bij de betrouwbaarheid en de levensduur van de motor, dit had bij mij met name te maken met het feit dat destijds de auto een kilometerstand had van 190.000. Nadat ik mij uitvoerig heb laten informeren heb ik uiteindelijk besloten wel de tuning uit te laten voeren. Resultaat: een hele andere auto en meer rijplezier!! Dat de auto daadwerkelijk zuiniger is geworden kan ik niet goed beoordelen, ieder geval is de auto niet meer brandstof gaan gebruiken dan voor de tuning. Dit is voor mij een prima prestatie gezien het feit dat de auto meer pk en koppel heeft gekregen. Nu na 25.000 km ben ik nog steeds dik te vreden over de tuning en had ik dit achteraf veel eerder moeten doen. Dus mocht je tuning overwegen, twijfel niet!! Mijn volgende auto wordt weer getuned door Chiptuningnoord!
  Stevan Hoff
 • Elroy Maarschalkerweerd
  Na diverse tuningen gehad te hebben met vorige auto nu met m'n auto naar chiptuningnoord gegaan ook omdat hij hem uitvoerig uitleest voordat hij begint. En ik had het probleem met warme start. De auto sloeg pas laat aan. Hij heeft dat verholpen en de auto getuned. De heen reis vanuit Haarlem was niet prettig en best lang, maar de terugreis met de extra pk's was super. Mijn complimenten. Groetjes
  Elroy Maarschalkerweerd
 • Jacob Douma
  Johnny, al had de Volvo motor 290.000 gelopen ben zeer tevreden over het resultaat, prima job.
  Jacob Douma
 • Melvin
  Het vermogen van je TDi laten aanpassen door Johnny! Mijn VW Lupo 3L is veel dynamischer geworden nadat CTN een remap uitgevoerd heeft, zie http://3lvrienden.nl/viewtopic.php?f=30&t=854&p=16174#p16174 voor meer info. Groet, Melvin - www.3Lvrienden.nl
  Melvin
  www.3Lvrienden.nl
 • Auke Meijer
  Ik ben met mijn Laguna bij Johnny geweest nadat ik per email een afspraak had gemaakt. De communicatie per email was uiterst correct en bovenal heel erg snel. Voordat de nieuwe software werd geprogrammeerd heeft Johnny geinformeerd naar mijn wensen (mijn Laguna is een beetje lui beneden 2000 toeren en daar zocht ik een oplossing voor). Johnny heeft hierop mijn wensen doorgevoerd en het resultaat was veel beter dan ik had verwacht. De Laguna heeft veel meer power dan voorheen, rijdt super en heeft veel trekkracht vanaf ongeveer 1600 toeren. Los van de technische kant is Johnny erg prettig in de omgang en er is wifi aanwezig waardoor ik tijdens de tuning gewoon verder kon met mijn werk. Volgende keer ga ik zeker weer naar Johnny.
  Auke Meijer
 • Geert Venema
  vorig week donderdag mijn golfje laten chippen en teller laten omzetten ben super blij met resultaat 37 pk en 70newton meer door het chippen het rijdt fantastisch echt een aanrader voor iedereen die dit wil want je krijgt hier super service en echt klantvriendelijkheid ben super blij dat ik het gedaan en zou voor volgende auto s ook weer naar dit adres gaan
  Geert Venema
 • Henk den Bode
  Ik heb nu 2 auto door Johny laten chiptunnen. Perfect fexibele opstelling en correcte afhandeling en vakkundige benadering van beide auto's. Ik zal ook beslist bij een volgende chiptuning op dit adres en deze man terugvallen Henk
  Henk den Bode
 • Lieuwe Wobbema
  Voor de vakantie hebben we onze auto laten chiptunen bij Chiptuning Noord. Tijdens deze vakantie hebben we ruim 3500km, met caravan, in de bergen gereden. De auto heeft deze test prima doorstaan! Wat een power had de auto over en hierdoor was het zeer relaxt rijden in de bergen!
  Lieuwe Wobbema
 • Marco Bouwman
  Bij CTN geweest om mijn EGR te laten uitschakelen. Ook gevraagd of te achterhalen was of mijn auto al gechiped was of niet. Dat bleek wel het geval en we hebben gekeken naar de mogelijkheden voor verbeteringen. Verbetering bleek niet mogelijk, dus bleef het bij het software matig wegschrijven van de EGR. Prijs, kwaliteit en klant vriendlijkheid staat op een zeldzaam hoog niveau. Ik kom zeker terug met mijn volgende auto.
  Marco Bouwman
 • Jeroen van der Wijk
  Vandaag mijn bus laten tunen door CTN in kootstertille. Zeer tevreden over het resultaat. Nu trekt de bus goed door tot net over de 4000 rpm, was van tevoren 3500 rpm en daarna helemaal niks meer. 0-100 was 19.8 sec. en nu 15.8 sec. Trillingen bij lage toerentallen ( bekende eigenschap bij dit type trafic )zijn stukken minder geworden. Na tunen ook trekkracht in de 6e versnelling. Nette prijs. Kortom dik tevreden. nog een linkje voor het resultaat. https://www.youtube.com/watch?v=p3M_hFTjpkI
  Jeroen van der Wijk
 • Henk-Jan van Dijk
  EGR klep laten uitschrijven. Inmiddels dik 4000 km zonder problemen gereden. Auto rijdt beter en is zuiniger geworden.
  Henk-Jan van Dijk
 • M. Loeffen
  Mijn ervaring met dit bedrijf is zeer positief. Duidelijke afspraken en top service. De auto was origineel erg onrustig in het rijgedrag. Ook de reactie op het gaspedaal was erg traag. Na de tuning reageert de auto prima op het gaspedaal (niet als een raket maar heel geleidelijk aan). De auto is stiller en zuiniger (bij 130 km/u van 5,9 l/100km naar 5,0 l/100km gemiddeld). In de oude situatie trok de auto amper in zijn 6e versnelling, nu heeft hij genoeg power zodat terugschakelen niet meer hoeft. Het overall gedrag is dat de auto nu erg soepel rijdt en voldoende power heeft om eens lekker in te halen. Kortom, ik ben een tevreden klant!
  M. Loeffen
 • Bart Verbeij
  Ik ben ben 5 weken geleden heen geweest om mijn seat te chippen, toen ze er met mijn auto bezig waren kwamen ze er erachter dat mijn auto al gechipt was. Maar ze hebben de auto nog beter afgesteld en er nog meer uit kunnen halen dan wat ik al had. De seat had ook last van slechte warme start en dat is ook verholpen. Ik ben er mee naar italie geweest en alles was perfect. Kortom goeie service en mensen die verstand van hun vak hebben en weten wat ze doen.
  Bart Verbeij
 • Johan Koster
  Na dat de Chiptuning is uit gevoerd rij de auto beter op de reactie van het gaspendaal. En het koppel onderin is super wat een trekkracht. Ook rijd de auto veel soepeler. Dat hij zuiniger is moet ik nog even afwachten. Een grote pluim voor Johnny heb nu 60 nm en 51 pk er bij super.
  Johan Koster
 • Machteld Holtkamp
  Van een slak naar een haas; dat is de beste omschrijving van mijn auto na een tuning door Johnny! De motor loopt veel mooier, zeker wanneer de motor koud is. Er zijn 25 PK's bijgekomen!! Invoegen gaat veel beter, inhalen gaat veel vlotter en ik denk dat we straks in Oostenrijk lachend de bergen oprijden!
  Machteld Holtkamp
 • T.v. D
  Ik heb hele goede ervaring met Chiptuningnoord. Bij wat technisch gedoe hebben de heren mij goed geholpen en hebben ze de auto gechipt en de EGR uitgeschreven. De auto is duidelijk pittiger, maar ook fijner/soepeler om te rijden. Vermogensopbouw is mooi lineair en gaat lang door. Ik moet de auto nog aftanken om naar het praktijkverbuik te kijken, maar ook dit lijkt verbeterd. Met een volgende auto kom ik weer terug!
  T.v. D
 • Emiel van Putten
  7-12-2014 Naar CTN geweest voor een dyno run auto is al gechipt. Maar voelde traag in vergelijking met andere gechipte lupos Bij de eerste run bleek al dat hij 8 pk onder de verwachte waarde zat (80 PK) Na het terug zetten van de fabrieks software was het probleem niet weg. De chip was goed. maar de auto motorische niet. 12-12-2014 Vandaag bij EJR (zelfde pand) de verstuivers gereinigd. en weer op de dyno geweest. nu met het programma van Johnny zit de lupo op 80 pk en 210 nm. Verschil, ja super merkbaar. Johnny thanks voor je advies en kennis. en graag tot de volgende keer.
  Emiel van Putten
 • W. Stelma
  Vandaag mijn Opel vivaro 2.5dti bij chiptuning noord laten chippen. Wordt vanmorgen hartelijk ontvangen door Anne enSjonnie. Na een ontspannen praatje en kort overleg onder het genot van een vers bakkie koffie de auto op de vermogenstestbank gehad om te zien wat de motor standaard presteerde. Dit viel reuze mee, met 270.000 op de teller gaf de motor nog een zeer goed vermogen. Tussentijds ook de computer uitgelezen en door johnny vakkundig voorzien van de getunede en verbeterde software.daarna weer de nieuwe vermogenstest gedaan…….. Op de uitdraai staat 30 pk meer. Was erg benieuwd naar de proefrit. Deze was ver boven mijn verwachting, wat een verschil met de oude situatie. Heb nu 160 pk, en dat merk je gelijk. De trekkracht is enorm verbeterden het verbruik zal de toekomst moeten uitwijzen,zal de eerste weken wel wat uitblijven omdat je toch ook moet wennen aan dit nieuwe ver mogen maar heb er alle vertrouwen in. Al met al een aanrader voor iedereen die overweegt om zijn auto te laten chippen. Eerlijk bedrijf met zeer goede kennis van zaken. Ik wil ook bij deze sjonnie en Anne bedanken voor de geleverd service en zal zeker bij een volgende tuning terugkomen. Grt. W.Stelma Noordwolde
  W. Stelma
 • J W B
  De ervaring die ik wil delen is dat ik bij hetzelfde rijgedrag zeer veel zuiniger rij. Ik zie een bezuiniging van ruim 20% zeker op de grote weg 120 en 130 km/u Zeer tevreden mee en prettig geholpen
  J W B
 • Erik Stok
  Ik ben al een paar met een auto langs geweest voor een tuning. Positieve resultaten betreft het vermogen en over de snelle service! Top!
  Erik Stok
 • Super gasten!!! Had een powerbox (NOOIT DOEN trouwens)) in de auto en had daar nooit een goed gevoel bij! Afspraak gemaakt, auto op de rollerbank, de uitslag (comfor vermoeden) 0 pk extra en zelfs minder koppel!!! 80 PK standaard trouwens. De jongens van CTN hebben zicht van een zeeeer klantvriendelijke kant laten zien en mij ECHT super geholpen. Powerbox (die erg lastig te bereiken was) er uit gehaald en alles weer keurig in elkaar gezet. Vervolgens met hun eigen software mijn Ford getuned, en opnieuw een test op de rollerbank. Wat een verschil!!!! 51pk en 80Nm koppel er bij. T is een hele andere auto geworden. Motor loopt beter, rustiger en stiller en hij gaat als de brandweer :)))) Bedankt jongens…
 • Niels van der Mast
  Vandaag naar chiptuning noord gegaan en heb mijn auto daar uit laten lezen, super leuke service. Hij bleek dus al gechipt te zijn, hierbij hebben we gekeken naar hoe hij gechipt was en kreeg ik hierbij een leuke uitleg van Johnny. Vervolgens hebben we hem op de testbank gezet en een leuke score behaald van 183,9pk en 315nm koppel! Zeer leuke ervaring en goede klantenservice.
  Niels van der Mast
 • Erik Stok
  Weer een auto bij Johnnie laten tunen, gewoon weer top gedaan! Dik tevreden!
  Erik Stok
 • Balster Ploeger
  Deze week de Volvo laten tunen, was al snel met 185 pk maar nu heerlijk soepel lopende motor, in de zesde versnelling niet meer terugschakelen maar even het gas in trappen en hij vliegt vooruit. Nu 218 pk en 460 koppel , Super ieder ritje is nu genieten. Jongens van Chiptuning bedankt.
  Balster Ploeger
 • Ford Fiesta 1.6 tdci
  Dit blok heeft origineel 88 pK en op de rollerbank bleek dit ook zo te zijn. De auto heeft heeft nu 109 pK. Hij rijdt beter overal in de toerenbereik. De acceleratie is nu na de tuning ongelofelijk, soort raketgevoel. Voorzichtig met het gaspedaal anders slippen de banden in de 2de versnelling, en dat terwijl ik een brede 195 band heb. Hij reed 4.9 l/100 km dat doet hij nog, geen wijziging in het brandstofverbruik.
  Ford Fiesta 1.6 tdci
  David van der Elst
 • Lex Wagteveld
  Vanmorgen is mijn T3 VOLVO V60 gechiptuned. Ik ben ZEER tevreden over het resultaat. De motor reageert veel soepeler, krachtiger en het grotere vermogen is in elke versnelling te merken, maar vooral opvallend in de hogere versnellingen. Zeer tevreden over de service, de koffie en alle uitleg en persoonlijke benadering.
  Lex Wagteveld
 • Frank Lamberst
  Na veel wikken en wegen heb ik toch besloten om mijn burgerelijke touran te voorzien van chiptuning. De orginele 140PK had toch wat te weinig respons als je het gas intrapte. Na de tuning ken ik de auto niet meer terug. De touran zit nu rond de 170Pk en 300Nm. Wat een verschil. Is een wolf in schaapskleding geworden. En vooral stukken zuiniger geworden. Top service en zal bij de volgende auto weer komen.
  Frank Lamberst
 • Theo Oosterkamp
  Dit is al jaren mijn adres om mijn auto's vakkundig en veilig te voorzien van net even wat meer souplesse en kracht. Zo ook vandaag langs geweest om de Astra softwarematig aan te passen. De Astra is opzich al een vlotte auto, maar door het zware gewicht van de auto is het geen strepentrekker. Dit is ook absoluut niet de bedoeling maar wat vermogen achter de hand is zeker welkom. De Astra is van 140pk naar rond de 170pk gegaan en het koppel is gestegen van 200nm naar 265nm. Dag en nacht verschil. De Astra is nu veel rustiger/soepeler en minder zenuwachtig. Het vermogen komt nu rond de 2000tpm al volledig tot zijn recht ipv rond de 3000tpm. Al met al weer super tevreden!!! Ga zo door!
  Theo Oosterkamp
 • Fokko Lieben
  Aangekomen bij Chiptuningnoord doorgesproken wat de bedoeling was en met een lekkere bak koffie wachten op wat er aan de auto gebeuren zou. Nu bleek dat er nog een tuning op de auto zat. Na overleg afgesproken dat deze gefinetuned zou worden. Resultaat de auto trok sneller en beter door. Johnny bedankt voor de uitleg en de topafstelling van mijn V70.
  Fokko Lieben