Chiptuning Chrysler

Chrysler chiptuning door Chiptuning Noord is een uitstekend plan. Vanuit onze werkplaats in Kollum bedienen wij al vele jaren Chrysler bezitters met de beste chiptuning diensten. Wij maken hierbij gebruik van de nieuwste originele apparatuur. Lees wat onze klanten zeggen voor meer informatie over onze aanpak.

De afgelopen jaren zijn wij gegroeid tot een bekend chiptuningbedrijf in Friesland, Groningen en (ver) daarbuiten. Wil jij door chiptuning sneller optrekken, meer topsnelheid of misschien minder brandstofverbruik? De keuze is aan jouw! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Chiptuningnoord in Kollum

Onze chiptuning biedt optimaal resultaat

Vaak is een motor niet optimaal afgestemd. Dit verbeteren wij door het aanpassen van de software-instellingen. Allereerst voeren wij een vermogensrun uit om de staat van de motor van uw Chrysler in kaart te brengen. Op deze manier komen slijtage en eventuele gebreken aan het licht waardoor wij onze aanpak kunnen aanpassen.

Wij chiptunen voor een scherpe prijs. De precieze kosten zijn afhankelijk van uw wensen en de uitvoering die u wilt laten tunen.