Chiptuning Ford

Wil je bijvoorbeeld je Ford Focus, Fiesta of Kuga naar een hoger niveau tillen? Overweeg dan chiptuning door Chiptuning Noord in Kollum, Friesland. Wij zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van de prestaties van Ford modellen en hebben al vele tevreden klanten geholpen.

Kijk op ons chiptuning traject voor helder inzicht in onze bewezen dienstverlening!

 

Chiptuning Ford Focus, Fiësta, Kuga en meer

Hoewel Ford-oprichter Henry Ford al in 1886 zijn eerste auto maakte, werd het merk pas vanaf 1903 bekend door zijn manier van massaproductie. Tegenwoordig zijn moderne Ford-modellen (1) uitgerust met een ECU (Electronic Control Unit) voor het motormanagement en daardoor graaggeziene gasten in onze chiptuninggarage. Chiptuning is een techniek waarbij wij de software van de ECU aanpassen, waardoor het vermogen en de prestaties van de auto verbeteren. Eigenaar Johnny van der Bij weet door meer dan 10 jaar ervaring precies hoe de prestaties van je Ford te optimaliseren, zonder afbreuk te doen aan de betrouwbaarheid van de auto.

Of je nu op zoek bent naar meer snelheid, betere acceleratie of een hoger koppel, Chiptuning Noord kan het voor je regelen. Wij zijn bekend met de verschillende Ford modellen, waaronder de populaire Focus, Fiesta en Kuga, en weten hoe we het beste uit elke auto kunnen halen. Neem een kijkje op de pagina met onze klantervaringen om meer over onze service en aanpak te weten te komen.

Geïnteresseerd? Neem contact op!

Ben je benieuwd naar wat chiptuning voor je Ford kan betekenen? Neem dan contact op met Chiptuning Noord en ontdek de voordelen van deze technieken!