Chiptuning Porsche

Zoek je naar betere prestaties voor jouw Porsche? Chiptuning is een techniek waarbij de software van een auto wordt aangepast om de prestaties te verbeteren. Chiptuning Noord, van eigenaar Johnny van der Bij, is gespecialiseerd in het tunen van Porsches. Het ambacht van chiptuning is door hobby ontstaan en het bedrijf is de afgelopen jaren door de passie voor techniek uitgegroeid tot een bekende naam in Noord Nederland.

Chiptuning Noord biedt vanuit Kollum in Friesland zijn diensten aan. Kijk in de module hierboven om te kijken of wij jouw model ook kunnen chiptunen. Neem ook contact met ons op als jouw model niet in de lijst verschijnt, wellicht kunnen we toch iets voor je betekenen. Neem een kijkje op de klantervaringen pagina om meer over onze service te weten te komen.

Chiptuningnoord in Kollum

Chiptuning Porsche – de voordelen voor de Porsche Cayenne, Taycan en Macan

Voor de Porsche Cayenne biedt Chiptuning Noord een aantal voordelen. Door het tunen van de software kan de motor meer vermogen leveren, wat resulteert in betere prestaties en een hogere topsnelheid. Daarnaast wordt het brandstofverbruik van de Cayenne verbeterd, wat zorgt voor een lager brandstofverbruik en minder uitstoot van schadelijke stoffen.

Ook voor de Porsche Taycan biedt Chiptuning Noord diverse voordelen. De Taycan is een elektrische auto, maar het tunen van de software kan nog steeds leiden tot een verbetering van de prestaties. Zo kan de acceleratie van de Taycan worden verbeterd en kan de topsnelheid worden verhoogd. Daarnaast kan het tunen van de software van de Taycan leiden tot een grotere actieradius, wat betekent dat je verder kunt rijden op een volle accu.

Voor de Porsche Macan biedt Chiptuning Noord ook prestatieverbeteringen. De Macan is een sportieve SUV en door het tunen van de software kan de auto nog sportiever worden gemaakt. Zo kan de acceleratie worden verbeterd en kan de topsnelheid worden verhoogd. Daarnaast kan het brandstofverbruik worden verbeterd, wat zorgt voor een lager brandstofverbruik en minder uitstoot van schadelijke stoffen.