Chiptuning Audi

Chiptuning van je Audi doe je bij Chiptuning Noord. Vanuit onze werkplaats in Kollum (Friesland) bedienen wij al vele jaren Audi bezitters met de beste chiptuning diensten. Wij maken hierbij gebruik van de nieuwste originele apparatuur en software. Lees wat onze klanten zeggen voor meer informatie over de kwaliteit van onze dienstverlening.

De afgelopen jaren zijn wij gegroeid tot een bekend chiptuningbedrijf in Friesland, Groningen en (ver) daarbuiten. Wil je door chiptuning sneller optrekken, meer topsnelheid of misschien minder brandstofverbruik? Jij kiest! Kijk deze video voor een impressie van het Audi chiptuning proces bij Chiptuning Noord.

Op de pagina ons chiptuning proces kom je meer over onze service en aanpak te weten.

De beste chiptuning voor je Audi A3, Audi RS3 en Audi TT

Audi is in 1909 opgericht in Duitsland, en is sinds 1966 onderdeel van de Volkswagen groep. De laatste jaren, vanaf de introductie van de Audi TT en de Audi A1, heeft Audi zich toegelegd op het stijlvolle en sportieve segment van de automarkt (1). Moderne Audi’s zijn uitgerust met een Electronic Control Unit (ECU) voor het motormanagement en daarom geschikt voor chiptuning. Je kunt bij ons veel uitvoeringen van Audi chiptunen, zoals de Audi A3, RS3 en TT. Staat de uitvoering die je hebt niet in de module hierboven? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden, wellicht kunnen wij toch iets voor je betekenen!

Chiptuningnoord in Kollum

Audi chiptuning specialist – optimaal resultaat

Vaak is een automotor wanneer deze uit de fabriek komt niet optimaal afgestemd. Dit verbeteren wij door het aanpassen van de software-instellingen van de ECU. Vooraf doen wij een vermogensrun uit om de staat van de motor van je Audi in kaart te brengen. Op deze manier komen slijtage en eventuele gebreken aan het licht waardoor wij onze aanpak kunnen aanpassen. Wil je volledig inzicht in onze bewezen werkwijze? Kijk dan op de pagina het chiptuning traject.

Wij chiptunen voor een scherpe prijs. De precieze kosten zijn afhankelijk van je wensen en de uitvoering die je wilt laten tunen.

Contact

Wil je meer weten of direct een afspraak maken? Neem dan contact op!