Chiptuning Assen | Professionele tuning service door Chiptuning Noord

Zoek je chiptuning voor je auto of camper bij Assen? Bij ons kun je uitstekend terecht! Vanuit Kollum (Friesland) chiptunen wij al vele jaren auto’s en campers naar meer vermogen en koppel. Wij chiptunen moderne auto”s en campers van alle merken, of deze nu op benzine, diesel of LPG rijden. Ook hybride auto’s zijn bij ons in goede handen! Na een chiptuning beweeg je eenvoudiger door het verkeer en ervaar je meer rijcomfort en -plezier.

Direct inzicht in mogelijke prestatiewinst

Vul de onderstaande rekentool in om de mogelijke prestatiewinst voor je auto of camper in te zien!

Ben je geïnteresseerd geraakt? Maak direct een afspraak! Wij helpen je graag. Naast stage 1 chiptuning is bij ons ook stage 2 en 3 mogelijk!

Chiptuning Assen – originele apparatuur en software

Wij chiptunen de auto’s en campers van onze klanten uit Assen en omstreken met originele apparatuur en de meest recente software. Al sinds jaren komen klanten uit de buurt van Assen, Roden en Vries naar onze garage. Lees de klantervaringen op onze website om meer over onze aanpak te weten te komen. Kijk op ons chiptuning traject voor volledig inzicht in onze manier van werken!

EGR, AdBlue, storing diagnose, NOx-sensor en meer

Naast chiptuning bieden wij een breed scala aan andere diensten. Kijk op onze dienstenpagina voor een uitgebreid overzicht. Wij zijn bij uitstek gespecialiseerd in het verhelpen van vele foutcodes en storingen van je auto of camper!