Diesel chiptuning | de juiste tuning voor uw auto

Zoekt u chiptuning voor uw diesel auto? Chiptuning Noord biedt professionele service. Vanuit onze werkplaats in Kollum staan wij klaar met onze diensten aan vele uitvoeringen diesel auto’s. Lees wat onze klanten zeggen voor de ervaringen met onze service. Wij hebben al vele klanten blij mogen maken. Hoewel de meeste prestatiewinst valt te halen door chiptuning van turbo- en compressormotoren, halen wij ook met standaard diesels mooie resultaten!

Direct een offerte

Wilt u direct een chiptuning offerte op maat voor uw diesel auto? Dat kan! Kijk op onze offertepagina. Heeft u vragen, dan horen wij graag van u. Neem gerust contact op en maak desgewenst direct een afspraak!

Onze aanpak

Wij bieden maatwerk en letten bij de chiptuning van uw diesel auto op uw wensen en de staat van de motor. Een correct onderhouden auto is van belang. Ook kan slijtage de zaken bemoeilijken bijvoorbeeld aan de luchtmassameter, turbo, verstuivers of andere onderdelen. Een vervuild roetfilter (DPF) kan daarbij door storingen prestatieverlies veroorzaken.

Wij starten met een vermogensrun op onze Dynostar testbank

Wij doen daarom eerst een vermogensrun om de staat van uw dieselmotor in kaart te brengen. Dit laat direct zien hoeveel trekkracht en vermogen uw auto heeft. Eerder genoemde mogelijke gebreken en slijtage aan uw motor stellen wij zo eenvoudig vast. Wilt u een compleet beeld van onze bewezen aanpak bekijk dan de pagina het chiptuning traject.

De prestatieverbeteringen

Onze diesel chiptuning brengt in veel gevallen verbeteringen aan het koppel en het vermogen van uw auto. Hierdoor accelereert uw auto sneller en bereikt deze een hogere topsnelheid. Het gaspedaal reageert beter op bewegingen en uw motor is levendiger. Soms vermindert ook het brandstofverbruik door tuning van uw diesel auto. Vul de onderstaande tool in en krijg direct inzicht in de prestatiewinst die voor uw auto of camper mogelijk is.

Bevalt de uitkomst u? Neem dan contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden en het maken van een afspraak! Staat uw uitvoering er niet tussen? Vraag ons dan naar de mogelijkheden.

Chiptuning Diesel, diesel tuning