Chiptuning Leeuwarden | Professionele tuning voor een eerlijke prijs

Zoek je een goede chiptuning service in de buurt van Leeuwarden? Wij bieden uitkomst voor je auto, bedrijfswagen of camper. Vanuit Kollum bieden wij chiptuning aan veel klanten uit Leeuwarden en omstreken. Wij staan voor je klaar met op maat gesneden advies en tuning. Zowel voor benzine-, diesel-, lpg- , als voor hybride-automotoren!

Wij gebruiken in onze werkplaats alleen de nieuwste originele apparatuur om auto’s en campers naar betere prestaties te tunen. Wil je een helder beeld van ons chiptuning proces? Op de pagina ons chiptuning traject zie je stap voor stap onze werkwijze. Heb je al chiptuning stage 1 uitgevoerd en wil je meer verbetering? Dat kan! Wij bieden namelijk chiptuning stage 1, 2 en 3 aan.

Direct een chiptuning offerte?

Je chiptuned bij ons voor een scherpe prijs je auto of camper. Wil je inzicht in de kosten? Vraag dan via de onderstaande contactknop een offerte aan. Wij maken deze graag voor je in orde en maken desgewenst direct een afspraak. Neem ook bij vragen gerust contact op. Wij spreken je graag!

chiptuning Leeuwarden, tuning Leeuwarden
Een vermogensrun brengt de staat van de motor in beeld

Wij bespreken eerst de wensen met onze Leeuwarder klanten. Met een vermogensrun op onze Dynostar testbank brengen wij de staat van de motor in kaart. Tijdens deze sessie komen eventuele gebreken en/of slijtage snel aan het licht. Hier houden wij rekening mee bij onze aanpak en je krijgt bovendien na afloop een nauwkeurig meetrapport van de sessie op de vermogenstestbank. Lees wat onze klanten zeggen voor meer informatie over de kwaliteit van onze dienstverlening.

Behoorlijke prestatiewinst

Met chiptuning halen wij vaak een behoorlijke prestatiewinst. Dit komt omdat de fabrieksinstellingen, door wisselende nationale regelgevingen, in veel gevallen verre van optimaal zijn. Wij verbeteren deze instellingen van de Electronic Control Unit (ECU) door aanpassingen van de software. Dit zorgt ervoor dat je auto of camper sneller optrekt en een hogere topsnelheid haalt. Bijkomend voordelen zijn: meer rijplezier en comfort. Ook is het mogelijk dat door een meer optimale afstelling het brandstofverbruik daalt.

Vul direct de onderstaande tool in om de prestatiewinst voor jouw uitvoering auto of camper te zien!

Bevalt de uitkomst je? Neem dan contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Onze service: DSG tuning, EGR, Adblue, NOx-sensor, auto diagnose en meer

Naast chiptuning hebben wij meer diensten in huis, zoals DSG tuning en het uitschakelen van de EGR klep, Adblue en NOx-sensor. Wij hebben daarnaast als auto diagnose specialist veel expertise met het uitlezen en verhelpen van foutcodes van auto’s of campers. Wij bieden zodoende een breed scala aan professionele diensten.

onwoe