Chiptuning Friesland | Professionele service naar wens

Zoekt u professionele chiptuning in Friesland? Kom eens langs met uw auto, bedrijfswagen of camper. Onze werkplaats in Kollum trekt al vele jaren chiptuning klanten uit de hele provincie en zelfs (ver) daarbuiten. 

Kijk direct hieronder om te zien wat de mogelijke winst aan vermogen en koppel voor uw auto, bedrijfswagen of camper is.

Chiptuning caravantrekkers

Als u op vakantie wilt gaan en uw trekauto voor een caravan wilt chiptunen, zijn wij een goede keuze. Zo gaat u met meer trekkracht comfortabel op reis de bergen in! 

Wij werken met moderne apparatuur en software. Een vermogenstestbank, waarmee wij de staat van uw auto in kaart brengen en alle voorzieningen om een prettige chiptuning service te bieden. Bent u nieuwsgierig of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact op.

Tuning aanpak – we starten met een vermogensrun op de rollenbank

Op basis van de staat van uw auto of camper en uw wensen kijken wij hoe wij uw auto het beste kunnen verbeteren. Een vermogensrun op een rollenbank biedt helder inzicht in de actuele trekkracht en het vermogen. Met eventuele gebreken en slijtage kunnen wij rekening houden in onze aanpak. Voor chiptuning in Friesland zijn wij hierdoor een uitstekende keuze.

Wilt u helder inzicht in onze chiptuning service? Neem dan een kijkje op ons chiptuning traject. Veel tevreden klanten gingen u voor. Lees hun ervaringen!

Chiptuning in Friesland: wat is chiptuning?

Bij chiptunen passen wij de software van de Electronic Control Unit (ECU) van uw motor aan. Bijna alle moderne motoren hebben een dergelijke computer, die zaken regelt als het inspuiten van de brandstof, de turbodruk en het ontstekingsmoment. De ECU heeft fabrieksinstellingen die vaak niet optimaal zijn, door aanpassingen kan veel prestatiewinChiptuning Frieslandst behaald worden. 

Uw auto of camper trekt mogelijk sneller op en haalt een hogere topsnelheid. Hierdoor beweegt u eenvoudiger in het verkeer. In sommige gevallen neemt ook het brandstofverbruik af. Klanten geven vaak aan meer rijplezier en comfort te hebben.

Meer diensten: EGR, Adblue, NOx-sensor, auto diagnose

Naast chiptuning bieden wij ook overige (tuning) diensten, zoals DSG tuning en hulp bij problemen met de EGR klep, Adblue en de NOx-sensor. Wij hebben als auto diagnose specialist ook veel expertise met het uitlezen en verhelpen van foutcodes van uw auto of camper. Met recht kunnen wij zeggen dat wij een breed scala aan professionele diensten aanbieden.

icwatches.com