Autogarage Friesland | Chiptuning Noord is specialist in auto elektronica

Chiptuning Noord (CTN) in Kollum is de autogarage in Friesland voor elektronische reparaties aan uw auto. Onze ervaren en vakkundige monteurs hebben jarenlange ervaring met het verbeteren van automotoren en het oplossen van elektronische problemen aan diverse automerken. Of het nu gaat om chiptuning, DSG tuning, storingen in de motor, de elektronica of de airbag, wij hebben de kennis en expertise om het probleem snel en efficiënt op te lossen.

Kwaliteit en klanttevredenheid voorop

Chiptuning Noord is de autogarage in Friesland waar klanttevredenheid en kwaliteit hoog in het vaandel staat. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en de nieuwste technologieën, zodat u verzekerd bent van een uitstekende verbetering of reparatie en een veilige auto.

Wilt u meer informatie over onze diensten of een afspraak maken voor een chiptuning, diagnose, reparatie of verbetering? Neem dan contact met ons op, maak een afspraak en kom langs in onze garage.

Autodiagnose, autoreparaties en verbeteringen

Ons dienstenaanbod omvat onder andere chiptuning, DSG tuning, auto diagnose, EGR uitschakelen, roetfilter diesel uitschakelen, Adblue uitschakelen, COD/ACT uitschakelen, Additief uitschakelen, NOx-sensor uitschakelen, start stop systeem uitschakelen en de mogelijkheid om onze dyno testbank te huren. Met chiptuning kunnen wij het vermogen en de prestaties van uw auto verhogen, terwijl DSG tuning zorgt voor een snellere en soepelere schakelervaring. Onze auto diagnose-service is geschikt voor alle automerken en biedt een accurate diagnose van eventuele problemen.

Verder bieden wij de mogelijkheid om diverse systemen uit te schakelen, waardoor uw auto beter presteert of minder brandstof verbruikt. Met onze dyno testbank kunt u het vermogen en de prestaties van uw auto nauwkeurig meten.

Auto garage in Friesland – auto software & elektronica specialist

Wij zijn gespecialiseerd in elektronische reparaties. Wij bieden onze service snel, betrouwbaar en transparant. Lees hier bijvoorbeeld meer over in ons chiptuning traject. Bij Chiptuning Noord weet u altijd waar u aan toe bent en betaalt u nooit te veel.