Autobedrijf Kollum | Chiptuning Noord - chiptuning, diagnose en meer

Chiptuning Noord is hét autobedrijf in Kollum voor iedereen die op zoek is naar professionele chiptuning, DSG tuning, diagnose en elektronica. Wij zijn uitgerust met een dyno testbank, wat betekent dat we nauwkeurige metingen kunnen uitvoeren om de prestaties van uw auto te optimaliseren. Johnny van der Bij werkt al jarenlang aan het verbeteren van auto’s, bedrijfswagens, sportauto’s en campers. Dit is uit hobby ontstaan en door zijn passie voor techniek uitgegroeid tot een gerenommeerd autotuning-bedrijf met enkele medewerkers.

Nieuwste technologieën en trends in automotive industrie

Onze experts hebben jarenlange ervaring en zijn volledig op de hoogte van de nieuwste technologieën en trends in de automotive industrie. Wij bieden onze klanten de beste oplossingen op maat, zodat uw auto de prestaties kan leveren die u verwacht. Wilt u meteen profiteren van onze kennis en expertise? Maak een afspraak en kom langs met uw auto, bedrijfswagen of camper. Wij helpen u graag!

Hét autobedrijf in Kollum voor diagnose en elektronica

Chiptuning Noord is niet alleen gespecialiseerd in chiptuning en DSG tuning, maar ook in diagnose en elektronica. We kunnen vele problemen oplossen en uw auto weer in topconditie krijgen. Kijk op onze dienstenpagina voor een overzicht!

Kom langs bij Chiptuning Noord in Kollum en ervaar onze uitstekende service en expertise. We staan altijd voor u klaar en garanderen dat u tevreden zult zijn met het resultaat!

  • Autobedrijf Kollum - Chiptuning Noord
  • Autobedrijf Kollum - Chiptuning Noord