Auto tuning | Professionele service op maat en naar wens

Auto tuning gebeurt voor moderne auto’s meestal door chiptuning. Chiptuning Noord uit Kollum is hierin gespecialiseerd en heeft hiervoor een werkplaats met de nieuwste originele apparatuur. Veel moderne auto’s zijn uitgerust met een computer (ECU). Deze computer regelt zaken als; het inspuiten van de brandstof, de turbodruk en het ontstekingstijdstip. De fabrieksinstellingen van de software van deze motoren zijn vaak (ver) binnen de belastbaarheid geschreven. In veel gevallen kunnen wij hierdoor nog prestatiewinst behalen door deze beter af te stellen.

Direct inzicht in de prestatiewinst!

Vul onderstaande tool in en krijg meteen inzicht in de prestatiewinst die voor uw auto of camper mogelik is.

Wij tunen uw auto bovendien ook voor meer rijplezier en comfort. Bent u benieuwd naar onze resultaten? Al vele tevreden klanten gingen u voor. Lees hun ervaringen. Staat uw uitvoering niet tussen onze auto tuning lijst? Neem dan grust toch contact met ons op om de mogelijkheden te bekijken.

Auto tuning – uw wensen en de staat van motor centraal

Bij de auto tuning houden wij rekening met de staat van motor en de specifieke wensen van de klant. Op deze manier zorgen wij voor maatwerk en voor tevreden klanten. Een vermogensrun is een goed startpunt om de staat van de motor in kaart te brengen.  Eventuele slijtage en gebreken worden hierdoor opgespoord. Zodoende verkrijgen wij goed inzicht in de mogelijkheden die wij voor handen hebben.

Op basis van uw wensen, bijvoorbeeld meer trekkracht, vermogen of een lager brandstofverbruik. Kiezen wij vervolgens de beste aanpak. Wij blijven bij het chiptunen van uw auto binnen de toleranties van de motor, zodat schade aan de motor wordt voorkomen.

 

fowatches.com