Volvo chiptuning | Met zorg en aandacht naar betere prestaties

Volvo chiptuning gebeurt professioneel en veilig door Chiptuning Noord. Johnny van der Bij runt het bedrijf dat de laatste jaren een sterke groei door maakt. Wij hebben daardoor veel tevreden klanten uit Friesland, Groningen en (ver) daarbuiten. Bekijk wat klanten zeggen om ervaringen te lezen.

Vanuit onze werkplaats in Kollum bieden wij al jarenlang tuning diensten aan Volvo’s. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij bespreken graag de mogelijkheden.

Een vermogensrun biedt uitkomst

Met Volvo chiptuning verbeteren wij de instellingen van uw motor. Als uw Volvo uit de fabriek komt is de afstelling vaak niet optimaal. Door naar de software te kijken en deze aan te passen, brengen wij hier verbetering in. Wij doen het liefst eerst een vermogensrun om de staat van uw motor te bepalen. Aan de hand daarvan komt eventuele motorschade en slijtage goed aan het licht. Hier passen wij onze aanpak op aan.

Een Volvo chiptuning doen wij tegen een scherpe prijs. De gerealiseerde kosten zijn onder andere afhankelijk van uw wensen en de uitvoering.

Chiptuning voor onder andere Volvo XC60, Volvo V40 en Volvo V70

Wij bieden chiptuning aan vele uitvoeringen Volvo’s. Bekijk onze merkenpagina voor een actueel overzicht van de types die wij chiptuning kunnen bieden. Bent u nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?