Testbank auto | Krijg de dynostar vermogenstestbank ter beschikking!

Wij hebben de beschikking over een Dynostar testbank voor een auto. Door een sessie op deze vermogensbank krijgt u direct inzicht in de trekkracht en het vermogen van uw auto of camper en de algehele prestaties van de motor.

Testbank auto, dynostar testbank, vermogenstestbank Friesland

Een vermogensrun is uitermate handig als uitgangspunt bij een storingsdiagnose of chiptuning. Voor een eventuele chiptuning maken wij altijd een back-up van de fabrieksinstellingen, zodat wij deze altijd weer terug kunnen zetten. Als u het resultaat van een andere chiptuner wilt inzien, geven wij helder inzicht. Zo heeft u het vermogen en koppel van uw auto of camper direct zwart op wit. En kunnen wij u desgewenst adviseren over het vervolg.

Wat kost een run op een vermogenstestbank?

Vraag ons wat de kosten zijn om uw auto een sessie op onze testbank te laten maken. Op basis van uw wensen maken wij een offerte op maat. Neem gerust contact op. Wij antwoorden zo spoedig mogelijk.

Eventuele gebreken en slijtage komen vaak bij een sessie op de testbank naar voren. Wij kunnen bij de eventuele chiptuning rekening houden met de staat van de auto en u op maat bedienen.

Wij hebben een unieke vermogenstestbank voor uw auto van het merk Dynostar. Deze testbank voor auto’s en campers kan tot een snelheid van 350 km/h en tot 1340 pk meten. De testbank ondersteunt hierbij zowel 2-wiel als 4-wiel aangedreven auto’s en campers.

Een dyno testbank voor een auto huren in Friesland

Heeft u een hobby project waarvoor u enige tijd de beschikking over een testbank wilt hebben? Dan bieden wij uitkomst. Informeer naar de mogelijkheden voor het huren van een dyno testbank voor auto’s. Wij hebben zo in het verleden al enkele doe-het-zelf-tuners geholpen en wij staan ook graag voor u klaar.

Neem ook een kijkje op onze dienstenpagina om een goed beeld van onze expertise te krijgen!