Na het selecteren van model/generatie/type verschijnen de gegevens van betreffend model.

Chiptuning Volkswagen

Chiptuning Volkswagen doet u vertrouwd bij Chiptuning Noord. Door onze jarenlange ervaring met het chiptunen van Volkswagen weten wij de juiste aanpak te kiezen. Wij doen dit vanuit onze werkplaats in Kollum waar wij werken met de nieuwste originele apparatuur. De laatste jaren is Chiptuning Noord hard gegroeid. Inmiddels is het bedrijf van eigenaar Johnny van der Bij een bekend adres in Noord-Nederland.

Wat uw wensen ook zijn, wij doen ons uiterste best om mooie resultaten te halen. Al veel tevreden klanten gingen u voor. Neem een kijkje op de wat klanten zeggen pagina om hun ervaringen te lezen.

Onze chiptuning: optimaal resultaat tegen een scherpe prijs

Vaak is de motor als deze uit de fabriek komt niet optimaal afgestemd. Met chiptuning verbeteren wij de software-instellingen van uw motor. Een vermogensrun brengt hierbij de staat van uw motor in kaart. Eventuele gebreken en slijtage zien wij meteen. Hierop passen wij onze aanpak aan.

chiptuning Volkswagen

Een standaard chiptuning van uw Volkswagen doen wij al vanaf € 300,-. De daadwerkelijke kosten zijn afhankelijk van uw wensen en de uitvoering Volkswagen die u wilt laten tunen.

Chiptuning Volkswagen Touran, VW Golf en vele andere

Wij leveren chiptuning aan vele uitvoering Volkswagens. In de module hierboven vindt u een bijgewerkt overzicht van de uitvoeringen die wij kunnen chiptunen. Staat uw uitvoering Volkswagen er niet tussen? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden, wellicht kunnen we toch iets voor u betekenen.