Eco chiptuning - Chiptuning Noord biedt de beste service!

Wil je een zuinigere en meer efficiënte afstelling van je auto, bedrijfswagen of camper? Dan is eco chiptuning van Chiptuning Noord uit Kollum (Friesland) wat je zoekt! Wij chiptunen benzinemotoren (mét en zonder turbo). Ook diesel, LPG en hybride motoren zijn bij ons in goede handen!

Vaak kunnen wij de software in de Electronic Control Unit (ECU) gunstiger instellen, en neemt het brandstofverbruik af van je auto, bedrijfswagen of camper. Dit is mooi meegenomen bij de huidige hoge brandstofprijzen én bovendien goed voor het milieu! Wil je meer weten over de mogelijkheden van eco chiptuning voor je auto of camper? Neem gerust contact op! Op onze site vind je alle informatie over het chiptuning traject. Zo leer je meer over de verschillende stappen in ons chiptuningproces.

Eco tuning auto’s en campers – geen garanties

Eco tuning maakt een sterke opkomst door. Dit merken wij aan het aantal auto’s en campers die op deze manier getuned wordt. Veelal is vermindering van brandstofverbruik mogelijk. In sommige gevallen kan zelfs een afname van meer dan 10% aan brandstofverbruik worden gerealiseerd. Het is echter belangrijk te weten dat wij geen garanties bieden. Veel zal in de praktijk ook afhangen van de rijstijl van de bestuurder.

Meer vermogen en koppel? Krijg direct inzicht!

Wil je zien hoeveel extra vermogen en koppel je auto, bedrijfswagen of camper kan krijgen? Vul dan de onderstaande rekentool in.

Maak een afspraak voor eco chiptuning

Eco chiptuning wijkt af van reguliere chiptuning. Waar bij reguliere chiptuning de hoofdmoot bestaat uit de merken BMW, Audi, Mercedes en Volkswagen. Kent eco (chip)tuning vaak een diverser aanbod van merken. Dit maakt ons werk nóg afwisselender en interessanter. Je auto of camper is dan ook van harte welkom in onze werkplaats. We zijn je graag van dienst!