Zoekt u chiptuning voor uw Opel? Denk aan Chiptuning Noord. Wij zijn tijdens de laatste jaren gegroeid tot een gerenommeerde chiptuner. Onze klanten komen uit Friesland, Groningen en soms ook daarbuiten. In onze werkplaats in Kollum werken wij met de nieuwste originele apparatuur en software. Lees de ervaringen van onze klanten om meer over onze aanpak te weten te komen. Wilt u een hogere topsnelheid, sneller kunnen optrekken of wellicht minder brandstofverbruik? Wij werken zorgvuldig aan mooie resultaten en bespreken graag de mogelijkheden voor uw Opel. Neem gerust contact op voor vragen of het maken van een afspraak!

De beste chiptuning voor een eerlijke prijs

Wij verbeteren met onze chiptuning de instellingen van uw motor. De fabrieksinstellingen zijn vaak, onder andere  vanwege Europese regelgeving, ver binnen de belastbaarheid van de motor geschreven. Hierdoor kunnen wij nog veel prestatiewinst behalen. Met software aanpassingen brengen wij dit eenvoudig tot stand. Als startpunt doen wij een vermogensrun. Zo bepalen wij de staat van uw motor. Aan de hand hiervan kiezen wij onze aanpak. Uw wensen ten aanzien van de prestatieverbetering bepalen daarnaast de uiteindelijke kosten.

Chiptuning Opel Astra, Opel Mokka, Opel Insignia en vele andere uitvoeringen

Wij bieden chiptuning aan vele uitvoeringen. U ziet op onze merkenpagina een actueel overzicht van de uitvoeringen die wij kunnen tunen. Staat uw uitvoering er niet tussen? Vraag ons dan gerust naar de mogelijkheden, wellicht kunnen wij toch iets voor u betekenen. Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening?

replica watch