Chiptuning berekenen vermogen | Direct inzicht!

Wilt u direct de prestatiewinst van chiptuning berekenen? Als u uw auto, bedrijfswagen of camper chiptuning wilt bieden, dan is het begrijpelijk dat u inzicht wilt in de prestatiewinst van chiptuning. De toename van vermogen (PK) en koppel (Nm) bekijken, doet u eenvoudig op onze site.

Vul de onderstaande tool in en krijg inzicht in de voordelen van chiptunen voor uw auto of camper.

Bevalt de uitkomst van het chiptuning berekenen?

Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor uw auto of camper te bespreken. Ook wanneer u wilt weten of uw trekauto een aanhanger of caravan kan trekken, geven wij graag uitleg. Wij helpen u vanuit Kollum (Friesland) graag!

Stage 1 chiptuning – Meer vermogen en koppel

Met stage 1 chiptuning passen wij de Electronic Control Unit (ECU) in uw auto of camper aan. Deze ECU regelt het motormanagement van uw auto of camper en is, door wisselende Europese regelgeving, vaak ver binnen de belastbaarheid van de motor afgesteld. Dit biedt ons optimalisatieruimte waardoor wij het vermogen en koppel kunnen verhogen, zonder uw motor te beschadigen of de levensduur hiervan te verkorten. Deze chiptuning is veilig en zorgt voor meer comfort en rijplezier en soms in minder brandstofverbruik. Naast chiptuning stage 1 kunt u bij ons ook terecht voor chiptuning stage 2 en stage 3. Hierbij vinden meer aanpassingen aan uw auto plaats.

Bent u nieuwsgierig naar onze methode, kijk dan op de pagina ons chiptuning traject voor een heldere procesbeschrijving.

DSG Tuning, EGR, AdBlue, NOx-sensor, Auto diagnose en meer

Naast chiptuning bieden wij al geruime tijd vele andere diensten; van versnellingsbak, oftewel DSG tuning tot uitgebreide auto diagnostiek. Bekijk onze dienstenpagina om meer te weten te komen over wat wij voor u kunnen betekenen als u uw auto of camper wilt verbeteren of bijvoorbeeld een storing of foutcode heeft.