Chiptuning benzine | Met en zonder turbo!

Zoekt u benzine chiptuning voor uw auto of camper? Dan biedt Chiptuning Noord uitkomst. Wij hebben ruime ervaring in de chiptuning van benzinemotoren. Onze werkplaats in Kollum (Friesland) is uitgerust met alle apparatuur om de beste chiptuning te leveren. Lees meer over wat onze klanten zeggen voor informatie. Hoewel bij turbo- en compressormotoren vaak de meeste prestatiewinst valt te halen. Bereiken we ook met atmosferische motoren mooie resultaten!

Uw wensen centraal en vermogensrun als startpunt

Bij chiptuning van uw benzine auto bespreken wij eerst uw wensen. Ook kijken wij ook goed naar de staat van de motor om te bepalen wat mogelijk is bij de chiptuning. Auto’s en campers met een benzinemotor kunnen slijtage aan de bougies, bobines, luchtmassameter, turbo of aan andere onderdelen hebben. Voor aanvang van onze tuning is een correct onderhouden auto van belang.

Met een vermogensrun krijgen wij direct inzicht in de trekkracht en het vermogen van uw voertuig. Eventuele gebreken en slijtage kunnen wij goed zien. Hierdoor geven wij u advies op maat en stemmen wij onze aanpak perfect op uw auto af. Kijk voor een korte impressie over onze aanpak deze film over het chiptunen van een McLaren 720S.

Offerte aanvragen?

Wilt u direct een offerte aanvragen? Of heeft u een andere vraag?

Prestatiewinst door chiptuning benzinemotor – direct inzicht!

Veel motoren hebben nu een computer (ECU) die verschillende zaken regelt, zoals de brandstoftoevoer, de turbodruk en het ontstekingsmoment. Als een auto uit de fabriek komt zijn de instellingen vaak ver binnen de belastbaarheid geschreven. Met chiptuning van uw benzinemotor verbeteren wij dit door deze levendiger te maken en beter te laten reageren op gaspedaalbewegingen.

Vul de tool hieronder in om te zien welke prestatiewinst u krijgt door chiptuning van de benzinemotor:

Bevalt de prestatiewinst u? Bespreek dan direct met ons de mogelijkheden en maak een chiptuning afspraak! Staat uw auto er niet tussen? Dan kunt u toch altijd contact met ons opnemen over de mogelijkheden voor uw benzine auto.