Auto chippen | Chiptuning Noord – uw adres in Friesland en Groningen

Een auto chippen is relatief voordelig en kent de laatste jaren een sterke opmars. Dit is niet vreemd omdat het mogelijk is om veel prestatiewinst met het chiptunen van auto’s te behalen. Vaak zijn de fabriekinstellingen van auto’s niet optimaal. Zo is de software op de computers van de Electronic Control Unit (ECU) van het motormanagement van de auto’s vaak ver binnen de belastbaarheid van de motors geschreven.

Wij van Chiptuning Noord uit Kollum stellen de motor beter af en passen daarbij de parameter van de software aan binnen de toleranties. Met vaak als gevolg: meer koppel en vermogen en soms ook een dalend brandstofverbruik. Dit zonder nadelige gevolgen voor de levensduur van de motor.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op en maak een afspraak!

Een auto laten chippen – wensen centraal

Voordat wij aan de slag gaan met het auto chippen, kijken wij naar uw wensen. Wilt u sneller optrekken, meer topsnelheid of proberen het brandstofverbruik naar beneden te brengen? Uw wensen bepalen de keuzes die wij maken.

Ook de staat van de motor dient goed in beeld te komen. Een vermogensrun biedt hierbij uitkomst. Is er slijtage of zijn er gebreken aan de motor? Dan komt dit goed naar voren.

Chiptuning Noord heeft een goed toegeruste garage met originele apparatuur en door onze ruime ervaring zijn wij in staat vele auto’s te chiptunen. Al vele tevreden klanten gingen u voor. Lees onze klantervaringen voor meer informatie over onze aanpak.

Auto chippen in Friesland

Bij Chiptuning Noord in Kollum, Friesland uw auto chippen is dé manier om meer vermogen uit je auto te halen. Met behulp van geavanceerde technologie wordt de motorsoftware van je auto geoptimaliseerd. Bij Chiptuning Noord hebben we jarenlange ervaring in het chippen van auto’s uit Friesland en werken we met de nieuwste technologieën om jouw auto te chippen en je rijervaring naar een hoger niveau te tillen.

Vul onderstaande tool in en u krijgt direct meer inzicht in de prestatiewinst!

Bevalt de uitkomst? Bespreek de mogelijkheden met ons en maak een afspraak! Staat uw uitvoering onverhoopt niet in de lijst? Neem dan ook contact met ons op. Er is vast iets mogelijk!